Bygge et drivhus er en utmerket måte for å vokse dine favoritt grønnsaker, urter og blomster året rundt. Et drivhus er en flott måte på å starte å plante tidlig på året. Et drivhus bruker utenfor laget av plast for å fange energi fra solen for å hjelpe ernære planter. Å ha et drivhus kan akselerere din vokse år.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan bygge din eget drivhus. Det første du trenger er et flat og stabilt sted å bygge drivhuset på.. Når du har finnet et sted å plassere det på, trenger du å komme finne ut hvor stort det kommer til å være. Mindre drivhus kan flyttes på, mens større er mer permanent plassert.

 

Hvordan plastikk skal ditt drivhus være bygget av

En av de første tingene som går inn i byggingen av et drivhus er å plukke ut materialene du ønsker å bruke. Les mer på BoligPluss Noen bruker en tre og noen bruker plast eller andre materialer. Enkelte PVC-rør kan brukes for rask og enkel montering, og også for å gjøre strukturen lettere å flytte. Hvis du skal bygge et stort drivhus, som du kan få hos Tilboligen.no, så kan det være lurt å få hjelp av en snekker.

Ved bruk av plast, bør du sørge for å skaffe en type som er enten grønn eller gjennomsiktig. Hvis de ikke er gjennomsiktige kan det hindre lyset i å komme inn i drivhuset. En annen tilnærming kan være å bruke gjennomsiktig plexiglass. Dette er bra egnet hvis du skal ha drivhuset et permanent sted.

slik bygger du et drivhus

 

Plantene trenger vann

Neste trinn er å designe og lage et vannesystem. Du vil trenge vann for plantene dine fra dag en, så å finne et stabilt og sikkert system for å få vann til plantene dine er en viktig prosess. Du vil trenge noen små ventiler i taket og i bunn av drivhuset. Ved å åpne disse to ventilene, vil det komme gjennomtrekk, dette gjør at du kan enkelt kjøle ned drivhuset nårs som helst. Dette er en svært effektiv måte å kjøle ned drivhuset på. Her kan du finne ut mer om hage.

Det er viktig å utnytte all plassen i drivhuset. Neste trinn er å bygge hyller og sette opp hengende potter. Da utnytter du plassen i drivhuset.

Når drivhuset står oppe er det viktig å ha en sikker dør. Du burde ha en solid dør som sikrer godt. Dyr kommer til å prøve å komme seg inn i drivhuset, og kan ødelegge mye arbeid i løpet av kort tid, så det er viktig å holde dyrelivet utenfor og plantene sikkert innvendig. Det kan være lurt å sette opp en hylle for å holde all verktøy og utstyr samlet.

Det er populært å  spise sunn og økologisk mat, en fin måte å bidra til å vokse mer av dem er ved hjelp av et drivhus. Utnyttelsen av et drivhus vil bidra til å holde bestanden av insekter og andre uønskede planter i sjakk. Det flotte med å bygge drivhus er at det er helt “customizable”. Prøv noen nye ting med et drivhus og se hva som fungerer best for deg. Jo mer tid og innsats du legger i å bygge den, jo bedre vil det vise seg.